De Hofnar-Bovo dames 1. Foto: Bas van der Bend.
De Hofnar-Bovo dames 1. Foto: Bas van der Bend.

Tweede nederlaag van het seizoen voor De Hofnar-Bovo dames

AALTEN - Zaterdag 9 november was De Hofnar-Bovo dames 1 te gast in Wehl voor een competitiewedstrijd tegen Halley dames 3. Een onbekende tegenstander, dus er waren geen specifieke verwachtingen. Coach Lubbers gaf de dames dan ook mee om hun eigen spel te spelen en gebruik te maken van hard geslagen ballen en tactische ballen. De eindstand is 3-1.

In de eerste set liep het spel goed en werd er een feestje gemaakt in zowel het veld als aan de zijlijn. Er werd goed gescoord door de dames van Bovo en de servicedruk maakte het de dames van Halley moeilijk. Met 17-25 ging de eerste set naar Bovo. De tweede set gingen de dames vol goede moed in. Helaas liep het spel bij Bovo niet zoals in de vorige set. De toename in kleine foutjes maakte het verschil en na een spannende set verloor De Hofnar-Bovo met 25-23.

De Hofnar-Bovo was wat ontdaan van het verlies van de tweede set. Na een peptalk gingen de dames de wedstrijd weer aan, maar het lukte de dames niet om zich te herpakken. Wel bleven ze er punt voor punt voor strijden en gaven ze de set niet zomaar weg. De set ging echter verloren met 25-21.

In de laatste set wilde De Hofnar-Bovo graag een beslissende vijfde set afdwingen. Deze druk werd blijkbaar te hoog voor de dames en het scoren ging moeizaam door een goede verdediging aan Halley’s kant. Aan het einde van de set kwamen de dames van Bovo mondjesmaat terug. Helaas was het al te laat om het tij nog te kunnen keren, want na een paar laatste spannende rally’s won Halley met 25-19 en daarmee de wedstrijd met 3-1.

Komende zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen Orion Volleybal dames 2 uit Doetinchem. Aanvangstijd is 18.00 uur in de Stationshal.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden