Gerard te Hennepe (links) en Leo Korten behandelen in hun nieuwe programma 'Het kleurenpalet van het leven'. Foto: PR
Gerard te Hennepe (links) en Leo Korten behandelen in hun nieuwe programma 'Het kleurenpalet van het leven'. Foto: PR (Foto: )

Extra voorstelling van Leo & Gerard

HAART - Voor aanstaande zaterdag staat de try-out van 'Het kleurenpalet van het leven' in verenigingsgebouw De Ringkamp gepland. Vanwege de ruime belangstelling voor de toegangskaarten voor deze try-out van het nieuwe programma van Leo & Gerard wordt ook aanstaande zondagmiddag 17 november om half drie dit nieuwe programma nog een keer opgevoerd.

"Beur d'r neet te zwoar an', het eerste programma dat het Leo Korten en Gerard te Hennepe presenteerden had als rode draad; 'vaak valt het wel mee, het is vaak niet zo erg als dat het lijkt'.
Ook het tweede programma 'Schik veur twee' waarbij het duo uit een ander vaatje tapte, met sketches als onder andere 'miene vrouwe', 'paranormaal', 'de imker' en 'de buurtvereniging' had als boodschap: 'probeer het vooral positief te bekijken.

Meer als grappig
Ongeveer twee jaar nadat ze hun programma 'Schik voor twee' presenteerden, komen Leo en Gerard nu met het programma 'Het kleurenpalet van het leven'. De vraag die het duo zich zelf en de bezoekers stelt is: wat geeft kleur aan je leven, waar word je gelukkig van? Op een humoristisch manier worden deze toch wel serieuze vragen besproken en bezongen, vandaar dat het programma als ondertitel mee kreeg 'meer als grappig'.

Live muziek
Leo en Gerard komen regelmatig bij elkaar en bedenken dan sketches en liedjes. De liedjes zijn vaak bekende melodieën waarop het duo eigen teksten schrijft. Tot nu toe zongen ze die teksten op opgenomen muziekfragmenten. Tijdens 'het kleurenpalet van het leven' wordt het duo bij een aantal nummers begeleid met live-muziek van Jente, Marieke en Arnold.
De try-out op zaterdagavond begint om acht uur, op zondagmiddag begint de voorstelling om half drie. Beide keren in verenigingsgebouw De Ringkamp aan de Huiskermatedijk. Voor de zaterdagavond zijn nog slechts een paar kaarten beschikbaar. Voor de zondagmiddag zijn ook een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom worden hiervoor ook kaarten in de voorverkoop verkocht. De toegangskaarten, inclusief een kop koffie of thee kosten 7,50 euro en zijn te verkrijgen bij Installatie- en reparatie bedrijf Luiten aan de Haartseweg en Tuincentrum en hoveniersbedrijf De Bree aan de Loohuisweg.

Doordat het programma is opgebouwd uit meerdere sketches en liedjes kan het duo ook optredens verzorgen welke een deel van een avond beslaan. Het programma wordt dan vaak afgestemd op het betreffende gezelschap.

Meer informatie over het duo is te vinden is te vinden op facebook: op Leo&Gerard

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden