Afbeelding

Autobedrijf Wisselink: “Jonge occasion importeren zeer voordelig”

Achterhoek Auto

Bent u op zoek naar een goede jonge gebruikte auto? Het team van Autobedrijf Wisselink helpt u graag. Als uw droomoccasion onverhoopt niet op voorraad is in Aalten, dan kan het zeer interessant zijn om over de grens te kijken. Met een vestiging in Duitsland weet Autobedrijf Wisselink waar ze over praten.


"Een auto kopen in Duitsland kan duizenden euro's schelen. Bij bijzondere en exclusieve modellen, maar ook bij de import van kleine auto's en campers", legt Hans Wisselink uit, de nestor van het Aaltense autobedrijf. "Wij nemen de klant alles uit handen. We kopen scherp in, halen de auto naar Nederland, verzorgen de aanvraag van het kenteken en de BPM-afrekening, controleren de betrouwbaarheid en de technische staat. De klant hoeft alleen maar in te stappen en weg te rijden." 


Het autobedrijf aan de Varsseveldsestraatweg 92 in Aalten verkoopt ook nieuwe auto's van alle merken, zowel personenauto's als bedrijfswagens. Van oudsher zijn ze gespecialiseerd in VW, Audi, Seat en Skoda, maar ook de andere merken hebben geen geheimen. Met negen werkplekken, acht hefbruggen en de meest geavanceerde apparatuur wordt een probleem altijd in eigen huis opgelost. "Zo kunnen we onze klanten kwaliteit en korte wachttijden garanderen."


Naast onderhoud, reparatie en APK is Autobedrijf Wisselink ook het adres voor schadeherstel, winter- en zomerbanden service en opslag, in het banden hotel. "We bieden een breed scala huurvoertuigen: auto's, bestelwagens groot en klein, ook met laadklep", benadrukt Hans Wisselink. 


Sinds 1972 is Autobedrijf Wisselink een echt familiebedrijf. Het staat nu onder leiding van de tweede generatie: Haiko regelt de algemene zaken en Hugo is verantwoordelijk voor de import en verkoop auto's en de schadeafdeling, daarnaast assisteert hij de werkplaats. 


Ook Hans (72) is nog altijd actief binnen het team van inmiddels 15 enthousiaste mensen. "Als je goed werk levert en persoonlijk aandacht geeft, blijven klanten je trouw. En krijg je steeds meer klanten door mond-tot-mond reclame." (BJK)
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant