Bij Autobedrijf Wolters en Wolters zijn ze graag transparant

  Achterhoek Auto

Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, het controleren van de airco of de aankoop van een gebruikte auto; bij Autobedrijf Wolters en Wolters in Ruurlo communiceren ze met hun klanten. "Uitleggen en overleggen, zodat de mensen weten waar ze aan toe zijn", verduidelijkt Hans Wolters.

De broers Hans en Fons houden zelf ook niet van onaangename verrassingen. "Daarom is bij onderhoud en/of reparatie een duidelijke prijsopgaaf altijd standaard." Sinds 2003 drijven de broers met hun team van vakmensen een universeel autobedrijf. Auto's van alle merken en bouwjaren zijn welkom aan de Spoorstraat 14 in Ruurlo.

Autobedrijf Wolters en Wolters beschikt over uitleesapparatuur om foutcodes te kunnen uitlezen bij alle bekende merken. Dit is essentieel bij het opsporen en oplossen van storingen. "Op technisch vlak willen we absoluut bij de tijd zijn. Onze monteurs worden getraind in de modernste technieken, zoals hybride en elektrische auto's, maar ook de nieuwste diesel- en benzinetechniek."

De techneuten in Ruurlo hebben ook toegang tot het digitale onderhoudsboekje van een auto, zoals tegenwoordig door bijna alle merken gebruikt. "Die kunnen we inzien, maar ook bijwerken, zodat de onderhoudshistorie volledig intact blijft." In het verlengde ligt ook de nieuwe samenwerking met '100% onderhouden'. "Dit is een nieuw kwaliteitslabel voor gebruikte auto's. Ze controleren actief of de onderhoudshistorie van een auto klopt."

Hans Wolters: " '100% onderhouden' past heel erg bij hoe wij met auto's en onze klanten omgaan. Het merendeel van onze gebruikte auto's hebben die sluitende historie." In Ruurlo staan altijd zo'n 25 auto's klaar voor een nieuwe eigenaar. En ook voor zoekopdrachten kunt u terecht in Ruurlo. "Ik zie het als een uitdaging om precies die auto te vinden voor mijn klanten."

In de werkplaats staat eveneens service voorop. Zeker met de wintermaanden op komst. "We adviseren tegenwoordig moderne all season banden als je 10.000 kilometer of minder rijdt. Die banden rijden ook in de zomer prima." En de techneuten vergeten ook bijvoorbeeld de airco niet. "Veel mensen weten niet dat in de winter de airco zorgt dat de ruiten sneller zijn ontwasemt. En dus ben je veiliger onderweg." (BJK)

 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden