Het feest onder de poort bij 't Walfort. Foto: PR
Het feest onder de poort bij 't Walfort. Foto: PR

Heren 2 van Natare veroveren kampioenschap

Sport

AALTEN - Natare Waterpolo Heren 2 veroverde afgelopen weekend het kampioenschap van 2024 met een spectaculaire overwinning van 16-1 tegen De IJsselmeeuwen. De laatste wedstrijd van het seizoen eindigde in een glorieuze triomf voor het team.

Nadat de Coach, Arjan Spaargaren, de mannen had bedankt voor hun inzet volgde de uitreiking van de kampioensshirts door de aanvoerder Tony Walvoort. Waarna het feest losbarstte met een vreugdevolle optocht door het dorp, waarbij het team samen met supporters in een kar door de straten van Aalten trok om de zege te vieren. De festiviteiten werden nog even voortgezet bij sponsor Café Schiller, waar het nog lang onrustig was.
Het afgelopen seizoen was zeer bewogen, met vele hoogtepunten en mooie overwinningen. Vele kilometers zijn gemaakt naar de zwembaden in de regio, met het kampioenschap als resultaat. Niek Hulzink en Jasper Piek als topscorers van het team mogen zich beiden ook topscorer van de competitie noemen. Gertjan Vonhof als minst gepasseerde keeper van de competitie droeg veel bij aan de solide verdediging van Natare.
Ondanks dat de Natare Heren al kampioen zijn, volgt er nog één laatste wedstrijd dit seizoen. Deze derby tegen Varsseveld zal 20 april plaatsvinden om 18.00 uur in Zwembad ‘t Walfort.

De heren met het kampioensshirt. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant