Actiemoment onder de korf. Foto: PR
Actiemoment onder de korf. Foto: PR PR

Verlies voor Aladna/De Issel bij start veldcompetitie

Sport

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hadden zich de start van de veldcompetitie iets anders voorgesteld. Op bezoek bij NRC’22 in Enschede ging de ploeg met maar liefst 22-6 onderuit.

Ruim een maand geleden stonden beiden ploegen ook al tegenover elkaar, toen nog in de zaal.
Vanaf het begin was duidelijk dat NRC’22 duidelijk de sterkste was en scoorde volop. Aladna/De Issel kon daar weinig tegenover zetten zodat de wedstrijd bij de rust al beslist was, 11-4. De tweede helft gaf een zelfde beeld als de eerste. NRC’22 was volop in de aanval en het verschil werd alleen maar groter. Eindstand 22-6.
Over twee weken speelt Aladna/De Issel een thuiswedstrijd en krijgt het de kans zich te revancheren.
Voor Aladna/De Issel scoorden Dianne van Raalte(2), Raymond Venemans(2), Michiel Toebes en Tobi Venhorst.