Het spandoek hangt. Foto: PR
Het spandoek hangt. Foto: PR

Verenigingen komen huis-aan-huis met rookworsten

Sport

AALTEN - De verenigingen van Sportpark Zuid kunnen niet wachten om op pad te gaan voor de Rookworstenactie, aankomende zaterdag 6 januari. Een nieuwe samenwerking van Jumbo Leussink met de verenigingen van het sportpark. Spandoeken zijn geplaatst, posters rondgebracht en op verschillende digitale schermen en uiteraard via de gedrukte en social media is de aankondiging gedaan voor deze mooie rookworstenactie, waarbij van elke verkochte rookworst een euro naar de verenigingen gaat.

De rookworstenactie wordt het hele weekend gehouden, met op zaterdag 6 januari de huis-aan-huis actie in Aalten en de buurtschappen. De hele zaterdag trekken leden van AD’69, Bovo, de Peddelaars, Aladna, IJsvereniging de Hare en Brichbouw door Aalten en de buurtschappen, om Gelderse rookworsten huis aan huis te verkopen.
Bij de aanbieding vanaf drie rookworsten ontvangt de koper als extra een duurzame shopper met de Achterhoekse vlag. Betalen kan zowel contant als digitaal. Daarnaast staan, het hele weekend, de mensen van de vereniging ook buiten bij de Jumbo met de verkoop van rookworsten met dezelfde aanbieding, van 10.00 tot 17.00 uur.


www.rookworstenactie-aalten.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant