Afbeelding
Foto; JR productions

Eendracht Aalten laat de bezoeker trots op ons dorp na de voorstelling weer huiswaarts gaan.

Muziek

AALTEN - Muziekvereniging Eendracht Aalten is momenteel bezig met de laatste voorbereidingen voor hun voorstelling op zaterdag 23 maart in de Pol. 

Tijdens de voorstelling ‘Ons Dorp- een plek om door te geven’ wordt het dorp Aalten op unieke wijze belicht.

Aalten in beeld

De afgelopen maanden zijn er beelden geschoten, speciaal voor deze voorstelling met als resultaat een documentaire over ons mooie dorp; de bijzonder mooie plekken in Aalten en de mensen die deze plekken extra kleur geven. “Een documentaire die ons laat stilstaan en realiseren dat we op een prachtige plek wonen en dat we dit mooie dorp samen moeten koesteren. De combinatie van de documentaire die op een groot breedbeeldscherm wordt geprojecteerd, ondersteund door tekst en prachtige muziek, zorgt voor een unieke beleving en waarschijnlijk ook op meerdere momenten kippenvel bij de bezoekers. Deze voorstelling zal alle bezoekers vol trots op ons dorp weer huiswaarts laten gaan”, aldus voorzitter Peter Kraaijenbrink.

Muzikale omlijsting

Alleen de beelden zijn al prachtig, belooft de preses, echter zal de muziek hieraan een extra dimensie geven. Met verschillende muzikale werken ondersteunt het orkest de beelden. De mix van concertwerken, lichte muziek en popnummers die ten gehore worden gebracht in samenwerking met de popacademie Aalten, maakt dat de bezoeker steeds weer een andere sfeer beleeft gedurende de voorstelling.
De tekst die tijdens de voorstelling wordt voorgedragen, maakt de beleving compleet; de bezoeker kan kijken, luisteren, denken, voelen en beleven.

Expositie

De leerlingen van de groepen 6,7 en 8 van de Groen van Prinstererschool en IKC de Triangel zijn de afgelopen weken bezig geweest met een creatief project waarbij de kunstwerken tijdens deze avond worden tentoongesteld. Zij zijn aan de slag gegaan met het denken en uitbeelden van ‘hun plekje’ in ons Dorp. Een bijzondere blik vanuit de jongere generatie op ons dorp en hun plekje van nu en later. De tentoonstelling zal de bezoeker verrassen, laten nadenken, glimlachen, verwonderen en koesteren.

Laatste kaarten

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via www.eendrachtaalten.nl/tickets.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant