Graafschap College studenten delen gratis tickets voor het Junior Stoksfestival uit aan Schaersvoorde leerlingen. Foto: Karin Stronks
Graafschap College studenten delen gratis tickets voor het Junior Stoksfestival uit aan Schaersvoorde leerlingen. Foto: Karin Stronks

Gratis tickets voor Sjoksfestival Junior

Maatschappij

AALTEN – Bij een supermarkt hebben eerstejaars studenten van het Graafschap College gratis tickets voor het Sjoksfestival Junior uitgedeeld aan Schaersvoorde leerlingen. Deze promotieactie is onderdeel van hun stage bij het jongerenhuis van Figulus Welzijn.

De eerstejaars Mbo-4 Sociaal Werker studenten staan bij de Admiraal de Ruyterstraat en de Slingelaan en knopen gesprekjes aan met leerlingen van Schaersvoorde, die tijdens de pauze even naar de winkel gaan om iets lekkers te halen.  

De statafels waar ze bij posten zijn opgepimpt met posters van Sjoksfestival Junior, een banner van Figulus Welzijn maakt de plek nog opvallender. De Mbo-ers geven niet alleen informatie over het Jongerenhuis maar delen ook gratis tickets voor Sjoksfestival Junior uit. 

Christiaan ter Haar, voorzitter van de stichting Sjoksevenementen zegt: “Ik heb vanmorgen 125 tickets naar Figulus Welzijn gemaild. We hopen natuurlijk dat ze allemaal worden uitgedeeld en dat de jongeren ook werkelijk komen! Het programma ziet er echt fantastisch uit. DJ Wobbe van de PartyPoepers zal zorgen voor een top show, er komt spektakel met confetti en rook. We willen de jongeren het ultieme festivalgevoel meegeven!” 

Iriszorg zal op een ludieke en wat speelse manier voorlichting geven over drugs en alcohol, jongeren kunnen gratis ranja halen bij de ranjabar, er is een popcornstand. “Alle andere drankjes kosten 1 euro.” Ook de kinderraad en kinderburgemeester Jurre Tadema maken hun opwachting bij de primeur van het Sjoksfestival Junior dat op zaterdag 4 juni wordt gehouden van 15.00 tot 18.00 uur.

Graafschap College stagiaires delen gratis tickets voor het Junior Stoksfestival uit aan Schaersvoorde leerlingen. Foto: Karin Stronks

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit