Fragment uit de film. Foto: PR
Fragment uit de film. Foto: PR

Derde editie Schillers Filmtheater kids

Cultuur

Aalten – De volgende schoolvakantie staat weer voor de deur. Na de twee voorgaande edities hebben Schillers Filmtheater, Jongerenwerk gemeente Aalten en Figulus welzijn voor de derde keer de handen ineen geslagen om een filmtheatermiddag voor kinderen te organiseren. In de bovenzaal van Schiller zal op dinsdagmiddag 30 april om 14.00 uur de fil ‘Meester Kikker’ worden vertoond. Kaarten kosten drie euro.

Deze film is gebaseerd op het boek van bekende kinderboekenschrijver Paul van Loon. In de film volgen we Sita en Wouter, hun klas en hun bijzondere meester Frans. De super strenge schooldirecteur houdt meester Frans scherp in de gaten. Dit zorgt voor nogal wat stress voor de meester. Hij heeft namelijk een geheim; hij verandert soms in een kikker! De kinderen uit zijn klas doen er alles aan om hem te beschermen, zeker als hij als kikker gevaar loopt voor ooievaars.
Om de filmtheatermiddag compleet te maken zal er drinken en een lekker bakje popcorn klaarstaan voor de kinderen. Ook ouders en verzorgers zijn van harte welkom om mee te komen met de kinderen. Tickets zijn uitsluitend te koop via de website www.oerkroegschiller.nl.
Voor meer informatie: 0543-472230.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant