Winnende foto opdracht acht Perfecte Plaatje Aalten. Foto: Marianne Kleinhesselink
Winnende foto opdracht acht Perfecte Plaatje Aalten. Foto: Marianne Kleinhesselink

Marianne Kleinhesselink winnaar achtste Perfecte plaatje Aalten

Cultuur

Marianne Kleinhesselink winnaar achtste Perfecte plaatje Aalten

DEHEURNE - Marianne Kleinhesselink uit De Heurne heeft volgens de jury de beste foto aangeleverd binnen de achtste opdracht van de fotowedstrijd ‘Het perfecte plaatje Aalten’. De opdracht luidt ‘even bomen’. 

De achtste opdracht die de deelnemers hebben gekregen is: fotografeer het thema: ‘even bomen’. Leg de schoonheid van een boom vast. De jury, bestaande uit afgevaardigden van Aalten vooruit/De Band, fotospeciaalzaak Garretsen en Glimlach Producties, kon wederom genieten van de vele mooie plaatjes die de officiële deelnemers aanleverden.
De winnende maandfoto van Marianne Kleinhesselink is gemaakt aan de Jurdensdijk in De Heurne. De jury oordeelt: ‘een prachtig in beeld gebrachte boom, sfeervol met zeer fraai licht. De fotograaf heeft de ideale weersomstandigheid afgewacht om deze - bij wijze van spreken kalenderplaat - vast te leggen. Een terechte winnaar. Deze foto, met alle andere maandwinnaars en the best of the rest, kan het publiek deze zomer bewonderen tijdens een expositie in de bibliotheek te Aalten.
Elke maand, een jaar lang, krijgen de officiële deelnemers een opdracht, twaalf in totaal. De opdracht omvat het maken van een foto over een thema, gemaakt binnen de gemeentegrenzen en binnen de tijd van de opdrachtverstrekking. Ook niet officiële deelnemers kunnen overigens buiten de wedstrijd om gewoon meedoen. Check de facebookpagina Het Perfecte Plaatje Aalten | Facebook. Daar zijn ook de foto’s te bewonderen van de overige wedstrijddeelnemers. Fotoclub Helios geeft op deze Facebookpagina voor elke opdracht een aantal bruikbare tips.
De negende opdracht is: ‘hoofdeksel’, maak een foto van een persoon inclusief een hoofdeksel.
De organisatie van Het perfecte plaatje Aalten ligt in handen van Bibliotheek de Achterhoekse poort, Aalten vooruit/De Band, Fotospeciaalzaak Garretsen, Figulus Welzijn en Talentverbinder Richard Jongetjes. Het geheel is financieel mede mogelijk gemaakt door de gemeente Aalten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit