Een paar gebouwen van museum Wakel Slat. Foto: PR
Een paar gebouwen van museum Wakel Slat. Foto: PR Janette van Egten

Dauwtrappen naar boerderijmuseum Wakel Slat

Cultuur

AALTEN - Donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, wordt door VVV Aalten een Dauwtrapfiets-tocht naar boerderijmuseum Wakel Slat gehouden. Wakel Slat is een pareltje in Aalten verscholen in de natuur waar in dertien gebouwen en bouwwerken met zorg en oog voor detail 150 jaar boerengeschiedenis wordt verteld.  

Het programma start om 8.00 uur in de ochtend vanaf het binnenpleintje van de VVV/Nationaal Onderduikmuseum in Aalten. De tocht voert door het prachtige coulisselandschap van het buitengebied. Bij boerderijmuseum Wakel Slat aangekomen krijgen deelnemers een rondleiding en een kopje koffie. De eindtijd is 10.00 uur. 

Iedereen kan op eigen gelegenheid terugfietsen naar het centrum van Aalten, waar allerlei bruisende activiteiten zijn, onder andere een Oldtimershow. Opgave vooraf via info@vvvaalten.nl of telefonisch 0543-473052. De kosten zijn 7,50 euro per persoon bij aanvang te voldoen. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen, snel aanmelden wordt aangeraden, vol = vol. Mocht de belangstelling groter zijn dan wordt mogelijk een extra tour georganiseerd op een andere datum.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant