Gezellig bowlen én eten bij Restaurant Reuselink
Gezellig bowlen én eten bij Restaurant Reuselink PR

Gezellig bowlen én eten bij Restaurant Reuselink

Algemeen

Bowlen is leuk voor jong en oud en is daarom een echte aanrader voor een gezellig dagje uit met de familie, als activiteit met vrienden, tijdens een teamuitje of als ludiek bedrijfsevenement. Restaurant & Bowling Reuselink is de ideale locatie voor het vieren van jouw festiviteit.

Vier jouw feest bij Reuselink!
Ben je zoek naar de perfecte locatie voor je familiefeest, verjaardag of activiteit tijdens je vriendenweekend? Onze vier moderne bowlingbanen en twee indoor jeu de boulesbanen bieden meer dan genoeg plezier! Sluit de middag of avond af met een heerlijke burger, buffet of een gerecht van onze menukaart op ons zonnige terras!

Bowling & Boules arrangementen
Kies voor een van onze leuke bowling- of jeu de boules arrangementen! Bijvoorbeeld Bowling/Boules & Burger, Lady’s Night, SPARE & Ribs of Happy Family Bowlen. Gedurende deze verzorgde middag of avond combineer je bowlen met lekker eten en een verfrissend drankje. Een leuke combinatie tussen plezier, spel én ontspanning voor iedereen.

Kom heerlijk dineren, lunchen of borrelen bij Restaurant Reuselink in Winterswijk. Bekijk de actuele openingstijden op onze website! Of neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Dit artikel wordt u aangeboden Restaurant Reuselink. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit