Brigitte Rougoor en Monica Jansen  van Veur Dinxper, Deur Dinxper zijn genomineerd voor de titel Naober van het Jaor. Foto: PR
Brigitte Rougoor en Monica Jansen van Veur Dinxper, Deur Dinxper zijn genomineerd voor de titel Naober van het Jaor. Foto: PR

AFM Hulp Week verloopt voorspoedig

Algemeen

AALTEN - De tweede dag van de actieweek die AFM, de omroep voor de gemeente Aalten, elk jaar organiseert, is een groot succes geworden. Vorig jaar is de Plantenactie in het leven geroepen. Bij de vijf verzorgingshuizen voor ouderen in de gemeente Aalten zijn de bewoners verblijdt met een plantje én een optreden van zanger Denys. Met zijn Nederlandstalige liedjes wist hij de oudere bewoners te vermaken en zorgde hij voor een ouderwets gezellige sfeer. Deze actie werd mogelijk gemaakt door GUV Uitvaartzorg, Hoveniersbedrijf Coen Stemerdink heeft de planten uitgedeeld. De Voerboer bestaat dit weekend tien jaar en ter gelegenheid daarvan hebben ze elk verzorgingshuis een vogelhuisje inclusief vogelzaad geschonken.

Eén van de wensen die aangevraagd is, is vandaag gerealiseerd. De aanvrager wilde een blijvend aandenken voor vrienden van de familie voor hetgeen zij voor die familie gedaan hebben. In samenwerking met meerdere partijen is er met natuursteen een prachtig herinnerings-ornament gemaakt en afgeleverd bij het stel, dat zich zo heeft ingezet. Ze waren aangenaam verrast met dit geschenk.

Vrijdag 17 december speelden twee acts live in de studio, Evert & Denise uit Dinxperlo en de new-country popband The Young River maakten hun opwachting. Alle muzikanten reageerden verheugd op het feit dat ze na lange tijd weer live konden spelen. De optredens zijn live uitgezonden op de AFM radio en waren via de Facebook pagina te volgen. De komende dagen zullen Emma Luca, De Bunzings, The East, Opschaakl’n en Mizstic live in de studio komen spelen. Er wordt rekening gehouden met de geldende maatregelen omtrent het coronabeleid.

Zaterdag 18 december is ook de tweede nominatie voor de Naober Van Ut Joar bekend geworden. Bertil de Boer uit Aalten heeft die in de wacht gesleept en maakt dus kans op de eretitel, die aanstaande donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur bekendgemaakt zal worden. 

De zondag van de actieweek staat in het teken van de Radiobingo. Heel veel prijzen liggen te wachten op winnaars en spelers maken kans op die prijzen door één of meerdere bingokaarten te kopen. Deze zijn nog tot zondag 19 december 17.00 uur te verkrijgen in de studio van AFM aan de Koeweide in Aalten. De ballen zullen vanaf 18.00 uur gaan rollen. De tussenstand van de AFM Hulp Week 2021 op dag twee is 2602,20 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant