<p>Athos doet mee met Grote Clubactie. Foto: Merel van Dooren</p>

Athos doet mee met Grote Clubactie. Foto: Merel van Dooren

Gymnastiekvereniging Athos in actie voor nieuwe toestellen

AALTEN - Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie van start gegaan. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Athos. De leden van Athos zetten zich dit jaar in voor een mini trampoline en grote turnblokken.

Extra inkomsten hard nodig
“Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor Athos omdat de mini trampoline en de grote turnblokken hard aan vervanging toe zijn. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!” Juist nu kan Athos die extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club
Jaarlijks doen ruim 5000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n 9 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost 3,- euro, waarvan 80% (dus 2,40 euro per lot) direct naar de clubkas gaat.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden