<p>Suze Max Thijs Mick en Eden bij de bloemencreaties. Foto: Corsogroep 2002</p>

Suze Max Thijs Mick en Eden bij de bloemencreaties. Foto: Corsogroep 2002

Corsogroep 2002 zet Aalten in de bloemetjes

AALTEN - Volksfeest Aalten gaat door! Helaas nog geen optocht dit jaar. Maar Corsogroep 2002 zet tijdens het volksfeest de Aaltense zorgcentra van Marga Klompe in de bloemetjes.

Joost Roelofsen van Corsogroep 2002 vertelt dat de bouwgroep zo enthousiast was dat er is gekeken naar wat wel kan worden georganiseerd. “Omdat de bewoners van de zorgcentra tijdens voorgaande optochten altijd trouw publiek waren hebben we gemeend om juist de bij de zorgcentra wat vrolijks te doen. We hebben gekozen voor bloemen die we in de tuinen van de zorgcentra hebben geplaatst. Een actie die in een kleine setting vrij snel is opgezet. Het idee sprak de groep enorm aan. De kinderen van de bouwgroep waren enthousiast en hebben na schooltijd geholpen met het plakken van de dahlia’s.”

Ook een van de bouwers kwam vervroegd van vakantie terug om aan het project mee te doen. Op het bordes van het gemeentehuis mocht de tijger worden geplaatst. Een klein kunstobject waar met plezier aan is gewerkt. Alle helpers waren teleurgesteld dat dit jaar geen plakdagen konden worden georganiseerd. “Voor deze trouwe vrijwilligersgroep hebben we bloemenzaad uitgedeeld”, vertelt Joost. De bouwers hopen dat ze volgend jaar weer aan de optocht mee kunnen doen en een paar gezellige plakdagen kunnen organiseren.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden