Esther en Friso openden een jaar geleden House of Beds. Foto: Guido Pelgrim.

Esther en Friso openden een jaar geleden House of Beds. Foto: Guido Pelgrim.

House of Beds één jaar open

Partnerbijdrage

WINTERSWIJK – House of Beds bestaat één jaar. Op 26 november 2021 openden Esther te Kaat en Friso Linnenbank de deuren van hun beddenspeciaalzaak aan de Roelvinkstraat 35 in Winterswijk. Dit één jarig bestaan willen Esther en Friso niet onopgemerkt voorbij laten gaan. “Daarom hebben we aantrekkelijke aanbiedingen in de winkel”, laat Esther weten.

Door de redactie

Esther en Friso maakten een bewuste keuze om een beddenspeciaalzaak te beginnen. “Met onze jarenlange ervaring in de meubel- en beddenbranche, en de enorme energie die we halen uit het goed en vakkundig adviseren van onze klanten, was dit voor ons de enige juiste keuze”, vertelt Esther. “Vaak is het zo dat mensen die een goed bed zoeken of mensen die specifieke problemen hebben met slapen, terechtkomen bij een speciaalzaak”, weet Esther uit ervaring. “Wij nemen de klant bij de hand mee in hun zoektocht naar meer slaapcomfort. En we beginnen altijd met vragen stellen. Aan de hand daarvan kunnen we een slaapprofiel opstellen. Klachten worden besproken. Is in slaap komen een probleem, of juist het doorslapen? Door goed te luisteren kunnen we een passend advies geven. Daarna kunnen klanten liggen en onze testmatrassen proberen. Wij letten daarbij op dat er optimale ondersteuning is, zodat fysieke klachten verminderen of nog beter, verdwijnen. “Het is geen broodje wat je koopt, goed advies is echt belangrijk.”

Bij House of Beds zijn matrassen te verkrijgen in diverse prijsklassen. “We voeren een brede collectie, maar ons uitgangspunt is altijd dat een goede kwaliteit bovenaan staat, zo hebben we diverse merken waaronder Pullman en Ultima, mooie merken waar wij achter durven te staan. Onze matrassen en boxsprings worden met name in Nederland en België geproduceerd, de lijnen met onze leveranciers zijn kort en we weten precies welke materialen er worden gebruikt in onze matrassen”, legt Esther uit. “Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is selecteren wij onze collectie onder andere op gebruik van duurzame materialen bij de vervaardiging en de mogelijkheid tot recycling en hergebruik van materialen na de levenscyclus van de matras of boxspring.”

Naast een gedegen en professioneel advies staat ook service hoog in het vaandel bij House of Beds. “We zorgen dat onze klant de juiste matras thuis krijgt. Bezorging doen we zelf. Friso bezorgt tot in de slaapkamer en zorgt natuurlijk voor de correcte montage van de bedden en linnenkasten. We voeren het verpakkingsmateriaal af en op verzoek kunnen we ook de oude matrassen meenemen. Deze worden allemaal gerecycled. Ook zo werken we aan duurzaamheid.” 

Uiteraard zijn er in de winkel, naast bedden, boxsprings, matrassen en slaapkamerkasten ook dekbedden, kussens en bedtextiel te verkrijgen. “Hier in de winkel kunnen klanten ook het textiel zien en voelen, niet alleen maar kiezen uit een in plastic verpakt pakketje.”

Wie meer wil weten of advies nodig heeft voor een goede nachtrust, kan binnenlopen in de winkel, of een afspraak maken met de slaapspecialisten van House of Beds.


0543-538885

Info@houseofbeds.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit