Arie Zwitser. Foto: PR
Arie Zwitser. Foto: PR

Lezing Arie Zwitser in bibliotheek Aalten over leven na dubbel herseninfarct

Zorg

AALTEN - Arie Zwitser geeft op dinsdag 20 februari om 19.30 uur in de Bibliotheek Aalten een interactieve lezing over zijn leven na een dubbel herseninfarct. Entree is gratis, een plek reserveren is wel gewenst en dat kan via www.achterhoeksepoort.nl of 088-0062929.

Arie (geboren in 1965 in Katwijk) woont in Aalten en kreeg in 2020 op één dag twee herseninfarcten. Zijn leven veranderde daardoor voorgoed en alles kwam op z’n kop te staan. Het betekende een enorme schok voor hemzelf, maar ook voor zijn familie.
Arie heeft over zijn leven na een dubbel herseninfarct een boek geschreven met als titel ‘Ik mag leven’. Hij geeft daarin een persoonlijk inkijkje in zijn leven ná het infarct. Hij schrijft over de revalidatie, zijn frustraties, onmacht en twijfels en het aanvaarden van een nieuwe manier van leven. Naast zijn verhaal biedt Arie in het boek bemoedigende adviezen voor mensen die zelf een herseninfarct hebben gehad, en voor de mensen in hun omgeving, zoals partners, mantelzorgers, zorgmedewerkers, vrienden en collega’s. Tijdens de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen aan Arie. Het boek is op deze avond ook verkrijgbaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant