Handdruk tussen buurtbewoners. Foto: PR
Handdruk tussen buurtbewoners. Foto: PR

Maandelijks inloopspreekuur Buurtbemiddeling in bieb

Wonen

AALTEN - Op donderdag 14 december heeft Humanitas het maandelijkse inloopspreekuur Buurtbemiddeling in de Bibliotheek Aalten.

“Burenproblemen kunnen je woonplezier enorm verstoren. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van harde muziek, blaffende honden, parkeerperikelen of rotzooi. Praat hierover met elkaar”, aldus Humanitas. Als samen praten niet lukt, kun je terecht bij Buurtbemiddeling. “Het doel van Buurtbemiddeling is het contact herstellen met de buren. Zodat wonen weer fijn is.”
Goed opgeleide vrijwillige buurtbemiddelaars helpen de buren om samen te praten over oplossingen. Buurtbemiddeling is telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 06-22071122 of per mail op buurtbemiddeling.aalten@humanitas.nl. En op donderdag 14 december dus ook tijdens een gratis inloopspreekuur in de Bibliotheek Aalten.
Elke tweede donderdagmiddag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur is er dit gratis inloopspreekuur van Buurtbemiddeling. Hier vind je meer informatie, een luisterend oor, tips en mogelijkheden bij burenproblemen. Het spreekuur is open voor iedereen, lid of geen lid van de bibliotheek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant