Afbeelding
PR Bovo Heren 2.

BOVO-team en sponsor LUVA in actie voor Meedoenpact

Sport

AALTEN - “Half twee aanwezig en denk aan de clubkleding!” Klinkt als een standaard opmerking tijdens een trainingsavond voorafgaand aan een competitiewedstrijd. Bij BOVO heren 2 gaat dat al decennialang op deze manier. Zo ook afgelopen week. Echter, er stond géén volleybalwedstrijd op het programma. Tóch werd er zaterdag 18 maart een prachtige en waardevolle prestatie geleverd door dit volleybalteam. Alle credits dienen echter te gaan naar de sponsor van het team, de Koninklijke Borstelfabriek Luva. Eigenaar én teamgenoot van de BOVO-mannen Martin Lurvink had namelijk een unieke actie op touw gezet. Geïnspireerd door de AFM-hulpweek van afgelopen december bedacht de Aaltense ondernemer dat het mooi en waardevol zou zijn om vroeg in het voorjaar, ten tijde van de voorjaarsschoonmaak, het Meedoenpact te ondersteunen met schoonmaakpakketten voor de minder bedeelden. 

En zo gebeurde het dat op zaterdag 18 maart om half twee volleybalteam BOVO heren 2 zich verzamelde. Niet bij de sporthal dit keer, maar op het industrieterrein bij het pand van Luva. Geheel in stijl gehuld in de clubkleren van de sponsor. Pallets vol met schoonmaakartikelen en zo’n 250 emmers vormden een simpele opdracht: de emmers vullen met de verschillende artikelen, aftoppen met een brief en info over het Meedoenpact, deksel er op, opstapelen op pallets en de pallets buiten klaarzetten.
Diezelfde middag kwamen namelijk al vrijwilligers van het Meedoenpact de emmers ophalen om te bezorgen op tal van plekken in de gemeente Aalten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit