Bijeenkomst voor vierdaagse wandelaars Foto: PR
Bijeenkomst voor vierdaagse wandelaars Foto: PR

Bijeenkomst voor meerdaagse wandelaars

Sport

AALTEN - Binnenkort wordt er na twee jaar afwezigheid de 104de wandelvierdaagse in Nijmegen gelopen. Een vierdaagse is voor veel wandelaars een jaarlijks terugkerend evenement, en een topprestatie. Omdat veel leden van Wandelsport Vereniging De Wandelvriend (WSV De Wandelvriend) meedoen is er ook dit jaar weer een fotomoment voor alle wandelaars uit de gemeente Aalten.

Dit is ook voor wandelaars die (nog) geen lid zijn van WSV de Wandelvriend. Ook deelnemers van de minder drukke maar zeker zo mooie vierdaagse tochten van Apeldoorn, Barchem of Doetinchem worden hiervoor uitgenodigd. De inloop is op maandagavond 25 juli om 19.00 uur bij ‘t Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten. Er kan dan onder het genot van een kop koffie of thee worden nagepraat over deze wandelingen. De fotograaf is er om 19.30 uur. De foto’s worden voor publicatie en promotieactiviteiten van de Wandelvriend gebruikt.

Interesse in een vierdaagse uitdaging? WSV De Wandelvriend biedt iedere dinsdagmiddag en donderdagavond een training voor haar leden. Voor meer informatie zie de website www.dewandelvriendaalten.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit