Vanaf links:  Kirsten, Nienke en Sandra. Foto: PR
Vanaf links: Kirsten, Nienke en Sandra. Foto: PR PR

De Kleine Bözzels weer van harte welkom

Onderwijs

AALTEN - De Kleine Bözzel activiteiten bij de kinderboerderij is ondertussen een begrip geworden in Aalten. Op vele vrijdagochtenden van 10 tot 11 is het weer één grote gezelligheid bij de kinderboerderij met spelende en ontdekkende kinderen van 2 tot 4 jaar.

Alle kinderen krijgen tijdens de Kleine Bözzel activiteiten een overall aan, zodat ze heerlijk kunnen kruipen, modderen en dieren aaien. Tegenwoordig heeft de begeleiding voor de kids zelfs kinderregenjasjes geregeld. Als het nat is buiten, kunnen de kinderen ongestoord spelen.
Of de kinderen graag de kriebelbeestjes in de moestuin willen ontdekken, knoeien met water of spelen met de kruiwagen of traptrekker, alles is mogelijk.

Begeleiders
De kinderen worden ondersteund in hun ontdekkingsreis bij de kinderboerderij door drie professionele begeleidsters Sandra, Nienke en Kirsten.
Voor de meegekomen papa’s, mama’s en/of verzorgers is er natuurlijk koffie en of thee verkrijgbaar.
Gewoonlijk waren de Kleine Bözzel activiteiten elke eerste vrijdag van de maand. Maar omdat deze data in 2023 in gedrang komen met andere activiteiten, zijn de data veranderd.
Elke maand is er een ander leuk thema, waar op 3 en 31 maart het thema lente natuurlijk passend is. Maar bijvoorbeeld 21 april zijn er de Koningsspelen en op 2 en 30 juni zomer activiteiten en modderdag. Dus elke maand weer wat leuks.

Informatie
Iedereen is van harte welkom op deze vrijdagochtenden bij kinderboerderij de Ahof. “Na een leuke ochtend zou het als waardering leuk zijn dat u een kleine vrijwillige bijdrage achterlaat voor de kinderboerderij”, aldus de organistaie.
Voor meer informatie kan men mailen naar dekleinebozzels@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant