Team Voerboer. Foto: PR
Team Voerboer. Foto: PR

Feestelijke open dagen bij De Voerboer

Economie

AALTEN – Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei is iedereen van harte welkom bij De Voerboer, Broekstraat 49, Aalten. Gerben en Monique Boesveld geven samen met hun team, Sabine, Hans en Hans, uitleg over wat zij doen en waar zij voor staan; het verkopen van kwalitatief hoogstaande voeding voor alle gezelschaps-, boerderij- en huisdieren, groot en klein, gevederd en of behaard.

Door Karin Stronks

Monique en Gerben Boesveld openen op vrijdag en zaterdag, 12 en 13 mei, de deuren voor iedereen die eens een kijkje wil nemen bij en meer wil weten over De Voerboer. “We bestaan 12½ jaar, we hebben mooie producten en een fijn team om ons heen. Dat is een feestje waard! Onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers vertellen wij graag over onze passie voor gezonde en gelukkige dieren! We nodigen daarom iedereen uit om te komen kijken en voor wie ons nog niet kent, kom rustig kennismaken!”

De Voerboer staat voor diervoeding van hoogstaande kwaliteit. Ook is het bedrijf gespecialiseerd in homeopathie en voedingssupplementen voor dieren. Monique: “Kort gezegd is onze missie dat huisdieren gezond zijn en in een uitstekende conditie verkeren. Goede voeding, eventueel supplementen en homeopathie zijn hierbij essentieel. Producten waar we voor 100% achter staan.”

“We zijn trots en blij dat veel mensen inmiddels de weg weten naar De Voerboer. Wij luisteren goed naar de huisdiereigenaren, geven passend advies indien nodig over voeding. Als dieren klachten hebben proberen we dit met onze producten te verminderen of op te lossen. Daar ligt onze kracht! Naderhand vragen we altijd of de huisdieren het goed doen op ons advies. Als dat zo blijkt te zijn hebben we ons werk goed gedaan. En daar doen we het voor!”

Gerben vult aan: “We merken dat ook baasjes steeds meer belang hechten aan goede en gezonde voeding voor hun huisdier, dat zij bewust op zoek gaan naar de meest geschikte en kwalitatief de beste voeding. Om deze reden hebben wij enkele jaren geleden ons eigen merk hondenbrok ontwikkeld dat past bij onze filosofie; dat gezonde voeding positieve invloed heeft op het welzijn van de hond. Geen vulling maar voeding. Dat het goed aanslaat blijkt wel uit het feit dat er vraag kwam uit het hele land naar deze brokken. Daarom is er nu een nieuwe eigen website onder de naam ‘goede hondenbrokken’. Want dat is wat het is, no nonsense, gewoon goede voeding.”

Monique: “Als klanten voor het eerst hier komen omdat een vaste klant dat heeft aanbevolen zijn we natuurlijk helemaal blij, want dat is de beste reclame! We hebben geen tientallen bekende merken maar zijn onze eigen weg ingeslagen. En proberen altijd om ons assortiment nog beter te maken. Als klanten met vragen komen waar wij niet direct een antwoord op hebben dan zoeken we het voor hen uit. Tot we een oplossing vinden. Uit liefde voor de dieren.”

Naast de fysieke winkel met een uitgebreid assortiment en een aantrekkelijk spaarsysteem voor korting, heeft De Voerboer ook een eigen bezorgroute waarbij de bestelde producten keurig aan huis of op stal bezorgd worden. “Snel bestellen via de webshop en wij doen de rest. Makkelijker kan het bijna niet.”

Informatie
Open dagen in het jubileumweekend bij De Voerboer, Broekstraat 49, Aalten. Vrijdag 12 mei van 9.00 tot 20.00 uur, zaterdag 13 mei van 9.00 tot 17.00 uur. De open dagen gaan gepaard met leuke acties voor bezoekers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant