Afbeelding

Gezonder door creativiteit en ontspanning!

Economie

Is ontspanning een luxe of een goede gewoonte? ‘Druk zijn’ is zo normaal geworden dat het ‘gewoon’ bij het leven lijkt te horen, terwijl het de oorzaak is van veel klachten, zowel fysiek als mentaal en emotioneel. Suzanne van Hoek van Praktijk & Atelier Holi Hart in Aalten helpt mensen weer meer te voelen en bewust te worden door creativiteit en ontspanning. 

Suzanne ziet dat mensen vaak kampen met klachten die voorkomen of verminderd kunnen worden. In de hectiek van alledag leven veel mensen onbewust vanuit hun hoofd en nemen de ‘kleine’ klachten niet serieus. Dat is jammer, want juist deze klachten zijn signalen van het lichaam om iets duidelijk te maken en nodigen uit om daarnaar te kijken. Door échte ontspanning en ruimte te geven aan deze signalen ontstaat bewustwording én wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd.

Al jaren is Suzanne van Hoek geïnteresseerd in de bijzondere mogelijkheden van ontspanning en creativiteit. Parallel aan haar loopbaan in het onderwijs heeft ze zich ontwikkeld door Yoga, Reiki, intuïtief tekenen, SoulCollage® en een opleiding tot Holistisch Therapeut. Binnen Holi Hart combineert ze deze kennis en ervaring met haar enorme rust, het vermogen écht te luisteren en ruimte te geven én een groot gevoel voor sfeer en harmonie. Suzanne van Hoek deelt deze krachten graag in haar laagdrempelige en veelzijdige aanbod onder de kapstok ‘Van hoofd naar hart!’.

Ontspannen is ook mogen genieten
Je kunt bij Holi Hart terecht voor creativiteit, ontspanning en therapie ‘light’ zoals Suzanne van Hoek het zelf graag noemt. De creatieve cursussen en workshops intuïtief tekenen en SoulCollage® zijn ook gewoon leuk om te doen. Het proces is belangrijk (niet het resultaat) en er is geen ervaring nodig. De ontspannende Reikibehandelingen verhogen je energieniveau en laten de energie weer stromen. Reiki is vaak onbekend voor mensen. Een keer zelf ervaren is de beste manier om erachter te komen wat het voor je kan doen. De therapeutische sessies geven extra verdieping waar wenselijk. Het aanbod is los van elkaar én in combinatie mogelijk.

Er is zoveel meer mogelijk in het voorkomen en verlichten van klachten, ook ter ondersteuning van reguliere behandelingen. Suzanne van Hoek wil graag mensen laten ervaren hoe ze meer ontspannen, bewust én gezonder in het leven kunnen staan op een laagdrempelige en leuke manier. De workshops en behandelingen zijn ware cadeautjes voor jezelf.

Voor meer informatie en de agenda zie: www.holihart.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden Praktijk & Atelier Holi Hart. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant