Afbeelding

Nieuw aanbod Sjors Sportief en Creatief in gemeente Aalten

Cultuur

AALTEN/DINXPERLO - De gemeente Aalten blijft samenwerken met Sjors Sportief en Creatief. Die twee zijn de boegbeelden van het gelijknamige sport- en cultuurstimuleringsproject dat in 2022 van start ging.

Laagdrempelig kennismaken met sport- en cultuuractiviteiten, dat is hét doel van het ‘Sjorsboekje’. De gids staat boordevol activiteiten van diverse aanbieders in de gemeente. Dankzij dit initiatief dat is ontstaan vanuit Plan Talent vinden steeds meer kinderen een activiteit die ze leuk vinden, zoals tennis, muziek maken, judo, scouting, koken, dansen en meer. 

Sjors Sportief en Creatief maakt het voor basisschoolleerlingen mogelijk om het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeente veelal gratis te ontdekken, zonder dat ze daarbij meteen ergens lid van hoeven te worden.

Het aanbod wordt aan het begin van het nieuwe schooljaar gepresenteerd in het Sjorsboekje, dat leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Aalten zullen ontvangen. Om kinderen een zo breed mogelijk scala aan activiteiten te bieden kan iedere sport- en cultuuraanbieder reguliere en kennismakingsactiviteiten tot begin juni toevoegen op www.VitaalBAD.nl. Het platform biedt aanbieders van sport en cultuur met het uitgeven van het Sjorsboekje een uitgelezen kans om nieuwe (jonge) leden aan zich te binden.

Het gehele aanbod van Sjors Sportief en Creatief is terug te vinden op de website van VitaalBAD. Je kunt hier niet alleen de activiteiten voor deze doelgroep bekijken. Er is iets te beleven voor alle leeftijden, van jong tot oud en je kunt direct doorklikken naar je favoriete club. VitaalBAD is dé plek waar je alles op het gebied van sport en cultuur voor iedereen in de gemeente Aalten terugvindt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant