De wegwerkzaamheden aan de Dijkstraat zijn in volle gang. Foto: Karin Stronks
De wegwerkzaamheden aan de Dijkstraat zijn in volle gang. Foto: Karin Stronks

Acties Wilma’s Groente & Fruit gaan door!

Algemeen

AALTEN - De wegwerkzaamheden in de Dijkstraat en de Admiraal de Ruyerstraat zijn in volle gang. Met groot materieel worden de beide straten opgebroken en van een nieuw wegdek voorzien. Het geeft behoorlijk veel overlast voor het winkelend publiek. Mensen die Wilma’s Groente en Fruit willen aandoen om gezond voedsel in te kopen fietsen of wandelen over rubberen platen, door het zand, slalommend door de stratenmakers die hard aan het werk zijn.

Vanaf 1 november wordt de Dijkstraat vanaf de rotonde bij het spoor opgebroken. Vanaf dat moment kunnen klanten Wilma’s Groente en Fruit bereiken vanaf de Admiraal de Ruyterstraat. René Rusink: “Dan zijn de werkzaamheden aan het eerste deel van de Dijkstraat gereed, net als aan de Admiraal de Ruyterstraat. Dus vanaf de rotonde, vlakbij het spoor, zijn we per 1 november niet meer te bereiken.” 

Wilma’s Groente en Fruit gaat door met de actie voor klanten zolang de werkzaamheden voor ongemak zorgen. “We verloten elke week zeven tassen met groente en fruit onder de klanten die in onze winkel boodschappen komen doen. En de bezorgservice gaat door, we bezorgen gratis aan huis in Aalten, Bredevoort en de buurtschappen. Mensen kunnen telefonisch of via de website een bestelling plaatsen en wij komen het aan huis brengen!” 10 december moeten de wegwerkzaamheden zijn afgerond.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit