Angelique Kruger in gesprek met Bennie Jolink. Foto PR
Angelique Kruger in gesprek met Bennie Jolink. Foto PR

Angelique Krüger in gesprek met Bennie Jolink

‘Ik ben een Achterhoeker maar geen typische Achterhoeker’ 

ACHTERHOEK/DE HAART - Vanaf vrijdag 30 juli start de YouTube serie ‘Angelique Krüger in gesprek met…’ Angelique ontvangt gasten in eigen tuin en neemt alle tijd voor een goed gesprek. In de eerste aflevering is Bennie Jolink te gast.

De serie is een initiatief van een aantal programmamakers, met Angelique als interviewer. Het bijzondere aan de interviews is het feit dat inhoud en duur van het gesprek van tevoren niet zijn bepaald. Hierdoor krijgt een gesprek de kans om tot bloei te komen, om een gast werkelijk te zien én echt contact te maken. Het zorgt voor rust en authenticiteit. 

Met Bennie praat Angelique over zijn karakter: “Je hebt van die types die op een feestje op tafel springen en zeggen ‘roept u maar’. Daar ben ik er een van. Ik haat die mensen eigenlijk.” Maar ook over angsten: “Ik ben nooit bang. Dat is niet om op te scheppen, dat is een gebrek. Ik mis dat.“ En natuurlijk over zijn roots, de Achterhoek: “Ik ben een echte Achterhoeker, maar helemaal niet een typische Achterhoeker.” 

Angelique over de gesprekken: “Wat een geweldig mooie ervaring om mensen die ik bewonder te mogen interviewen in mijn eigen tuin! Het zijn openhartige gesprekken geworden, waar ik de geïnterviewden zeer dankbaar voor ben. Meest bijzondere uitkomst vond ik dat we uiteindelijk allemaal zo ontzettend op elkaar lijken: we willen allemaal zoveel mogelijk genieten van het leven en van onze dierbaren. En zijn we allemaal even kwetsbaar.” 

Het maken van de serie was een bijzondere ervaring: “De redelijk onzichtbare en onbemande camera’s en doordachte posities maken dat de gasten totaal op hun gemak zijn. Mijn collega makers Jasper Pannekoek, Peter Bertou en Alberto Radstake hebben er al hun tijd, energie en deskundigheid in gestoken. Dit smaakt naar meer!” 

Naast Bennie Jolink gaat Angelique in gesprek met Maarten van Rossem, Willem te Molder, Laura van Kaam, Ronnie Degen, Renaldo Ishaak, Charles Droste en Alberto Radstake. Vanaf vrijdag 30 juli zal iedere week een uitzending worden geplaatst op het YouTube kanaal ‘Angelique Krüger in gesprek met…’ https://www.youtube.com/channel/UCirZjiccMs6SiTe40eGzUEw

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden