Imco overziet het spel. Foto: PR
Imco overziet het spel. Foto: PR

Natare-heren tweede in competitie

Algemeen

AALTEN - De waterpoloheren van het Aaltense Natare zijn hun moeizame seizoensstart al helemaal vergeten. Sinds de derde wedstrijd zijn zij ongeslagen en Natare bezet dan ook een mooie tweede plaats op de ranglijst. Ook zaterdag werd er geen fout gemaakt: de uitwedstrijd tegen Losser werd met 6-12 gewonnen.

Het was een spannende avond voor de herenhoofdmacht want koploper DWV kon mogelijk worden ingehaald. De eerste periode verliep goed en werd afgesloten met een mooie 0-3 stand. In de tweede periode kwam Losser echter stevig terug en na drie minuten spelen was het weer gelijk: 3-3. Natare moest aan de bak en dat gebeurde. De derde periode werd geopend met drie doelpunten van Imko, John en Axel en eindigde met een 5-8 stand. In de vierde periode liep Natare verder uit. De vier Aaltense doelpunten zorgden voor een ruime voorsprong en Losser was nog slechts eenmaal succesvol met een counter. Daarmee was de eindstand bereikt: 6-12.
De koploper bleek na afloop echter niet achterhaald.Ook DWV deed goede zaken en won, zij het met slechts één punt verschil, van Livo. Toch kan Natare als winterkampioen de kerstvakantie ingaan. Daarvoor moeten de Aaltense waterpoloërs de laatste wedstrijd van dit jaar winnen, die gepland staat op zaterdag 14 december.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant