Foto: PR

Foto: PR

PR

Bedrijvenbeurs in Oeding: ‘Samen sterk!’

OEDING - Er valt veel te beleven op zondag 28 april tijdens de bedrijvenbeurs ‘Samen sterk!’ in Oeding. Bijna zeventig bedrijven presenteren zich, samen met een gevarieerd randprogramma. De organisatie belooft een veelzijdige dag in Oeding, net over de grens bij Winterswijk.

Natuurlijk staan de veelzijdige bedrijven centraal, maar het diverse aanbod van entertainment en gastronomie mag zeker niet onvermeld blijven. Op het terrein van German Windows wordt een professioneel podiumprogramma verzorgd door Radio-WMW, met tal van activiteiten voor het hele gezin.
De organisatie is verheugd dat bijna zeventig bedrijven deelnemen. Omdat een groot aantal van de deelnemende ondernemingen geen vestiging heeft in het tentoonstellingsgebied, komen ze naar de beurs toe. Zo presenteren ze zich in de tentoonstellingshal en in de open lucht. Het bijzondere is dat ze zich ook bij bevriende bedrijven presenteren, alles onder het motto: 'samen sterk'.
Het thema sluit aan bij de slogan van de gemeente Südlohn, waartoe Oeding behoort: ‘samen actief’. Dit motto past perfect bij de uitdagingen van deze tijd. Südlohn-Oeding is een plek met alle positieve kenmerken van het brede scala aan branches: van 'hidden champions' tot kleine ambachtelijke bedrijven. Allemaal doen ze elke dag hun best. Dat maakt hen… samen sterk.
Een van de hoogtepunten van de bedrijvenbeurs is de Azubi-Road-Show. Om het tekort aan vakkrachten aan te pakken, bieden bedrijven in Südlohn en Oeding aantrekkelijke en hoogwaardige opleidingsmogelijkheden. Tijdens de beurs geven ze uitgebreide informatie over de aangeboden beroepsopleidingen. Ook voor toekomstige leerlingen is de bedrijvenbeurs dan ook een uitstekende gelegenheid.
Meer informatie staat op:


gewerbeschau-oeding.de

Afbeelding