Een kijkje in de winkel. Foto: Eva Schipper

Een kijkje in de winkel. Foto: Eva Schipper

Een kijkje in de nieuwe winkel van Kasper Paul

AALTEN - Banketbakkerij en ijssalon Kasper Paul heeft zijn gehele interieur en pui vernieuwd. Hierdoor is meer ruimte ontstaan voor producten. In dit artikel vertelt Kasper Paul meer over het nieuwe interieur en over zijn toekomstplannen. “Iedereen moet zich thuis voelen in onze winkel.”

Door Eva Schipper

“De laatste verbouwing is 8 jaar geleden en de pui is 30 jaar geleden verbouwd.” Tijd voor verandering, vindt Kasper. “Ons doel was om een sfeervolle winkel te ontwerpen, maar dan wel modern en strak. Het moest echt een gezellige winkel in het dorp worden.” Het ontwerp van de winkel heeft Kasper zelf bedacht. “Dit plan heb ik al een lange tijd in mijn hoofd. Samen met architecten hebben we de plannen uitgewerkt.” Het resultaat mag er zijn. Met trots toont hij de winkel. 

Tevens is het assortiment van producten uitgebreid. “We hadden eigenlijk al een heel breed assortiment van brood tot bonbons en ijs, maar we verkopen vanaf nu ook belegde broodjes." De belegde broodjes hebben een speciale eigenschap. “Ik vind een belegd broodje meestal te dik om goed weg te happen. Daarom heb ik een krokant broodje ontwikkeld dat wat lager is dan normaal. Hierdoor is het broodje lekker hapbaar”, zegt Kasper.

Ook vertelt Kasper over de plannen rond de tweede locatie in Aalten. “Vanaf 1 oktober zullen wij ook een banketcafé krijgen in de nieuwe Albert Heijn.” Het café is gericht op winkelende mensen. “Er komen bijvoorbeeld meer belegde broodjes, maar wat minder soorten sloffen en soorten gebakjes.” Mensen kunnen gezellig een kopje koffie komen drinken onder het genot van een gebakje of komen lunchen. Ook zijn er to-go-opties. “Alle producten worden wel in de bakkerij uit het dorp gemaakt. Het is dus dezelfde kwaliteit als in de bakkerij.” In het nieuwe café is ruimte voor 34 mensen. 

Over vernieuwing gesproken vertelt Kasper ook over zijn veranderende assortiment. “Wij zijn aangesloten bij het Patisserie College. Je blijft daardoor altijd creatief bezig. We blijven ook altijd nadenken over nieuwe smaken. Zo worden er iedere zomer weer vier nieuwe smaken ijs toegevoegd. Ook volgen we trends zoals de smaak red velvet.” Hij vervolgt: “Iedereen die trouwens een leuk idee heeft, mag dit natuurlijk ook aan ons doorgeven.”

Banketbakkerij en ijssalon Kasper Paul staat voor alles waar je van geniet en alles wat lekker is. Kasper verwelkomt klanten graag in de nieuwe winkel en vanaf 1 oktober ook in het banketcafé. 


Een kijkje in de winkel. Foto: Eva Schipper
De vernieuwde ijssalon. Foto: Eva Schipper