Gezocht: freelance tekstschrijver

AALTEN - Ben jij een ervaren of beginnende tekstschrijver en heb je een passie voor het vertellen van verhalen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De redactie van de weekbladen Aalten Vooruit en De Band is namelijk op zoek naar een freelance tekstschrijver, die inzetbaar is in de gemeente Aalten voor het schrijven van verschillende soorten verhalen. Denk hierbij aan interviews, verslagen en reportages over interessante mensen, bijzondere gebeurtenissen en andere lokale nieuwsitems.

Als freelance tekstschrijver bij Aalten Vooruit en De Band ben je verantwoordelijk voor het schrijven van aantrekkelijke en boeiende artikelen, die de lezers van onze bladen zullen inspireren en informeren.
Je krijgt opdrachten van de eindredactie, maar bent ook zelf vrij om onderwerpen aan te dragen. Je werkt nauw samen met onze redactie en kunt goed omgaan met deadlines.
Heb jij een vlotte pen, weet jij de weg in de gemeente Aalten en ben je enigszins flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie naar onze redactie via info@aaltenvooruit.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe freelance tekstschrijver.


aaltenvooruit.nl