Radio Excelsior door jeugdorkest

AALTEN - Op woensdag 17 mei geeft het jeugdorkest van Excelsior Barlo onder leiding van René Lammers haar jaarlijkse jeugdconcert. Het concert vindt plaats in ’t Romienendal aan de Aladnaweg 3 in Aalten en begint om 19.30 uur. Dit jaar is het thema: radio.

Al een tijd is het jeugdorkest druk aan het repeteren voor dit concert. Het belooft een muzikale avond te worden vol met bekende hits. Een aantal leden van het jeugdorkest heeft verzoeknummers ingediend, die tijdens deze avond ook te horen zullen zijn. Er worden nieuwe nummers van bijvoorbeeld de band Goldband of Taylor Swift gespeeld, maar ook klassiekers van bijvoorbeeld Michael Jackson.
Het niveau van het jeugdorkest ligt hoog, afgelopen jaar hebben namelijk maar liefst negen leerlingen hun A-diploma gehaald, wat betekend dat iedereen in het orkest in het bezit is van een diploma.
Het jeugdconcert biedt ook de mogelijkheid om nieuwe muzikanten kennis te laten maken met een muziekinstrument. Belangstellenden kunnen na afloop van het concert hun favoriete instrument uitproberen bij één van de muzikanten.


Ook een persbericht voor deze krant? Mail naar redactie@aaltenvooruit.nl.. Kopij dient uiterlijk vrijdag om 12.00 uur bij ons binnen te zijn. Foto's zijn ook welkom, mits rechtenvrij. Zorg ervoor dat de foto als jpg-bestand van minimaal 1 MB wordt gestuurd.