Activiteiten PGA rond Hemelvaart

AALTEN - PGA organiseert verschillende activiteiten in het lange hemelvaartsweekend. Op Hemelvaartsdag 18 mei is er een speurtocht met verrassingen en op vrijdag 19 mei is er een filmmiddag en - avond.

Dauwtrappen, speurtocht en vliegeren. Dauwtrappen is een activiteit die helemaal bij Hemelvaart hoort. Heb jij zin om mee te gaan? De kindernevendienst van de PGA organiseert een wandelspeurtocht, waarbij je onderweg het verhaal van Hemelvaart ontdekt en ontdekt wat vliegeren met het verhaal van Hemelvaart te maken heeft. Het vertrek is ’s morgens om 9.00u bij het Jongerenhuis en de tocht eindigt bij de Ringkamp (Haart), waar die ochtend een kerkdienst gehouden wordt. Het hopen is aan het eind van de dienst aan te komen zodat je van daaruit, met je ouders, weer naar huis kunt gaan.
Voor de organisatie van de speurtocht is het handig dat we weten wie er mee gaan. Opgeven, graag uiterlijk 15 mei, kan door een mailtje te sturen naar Heidi: jeugdwerkaalten@kerkvenster.nl. Appen kan ook: 06 48623833. De tocht is bedoeld voor kinderen van groep 1 t/m groep 8 en wordt georganiseerd door de leiding van de kindernevendienst.

Benefiet filmdag voor Actie Vakantietas
Op vrijdagmiddag en -avond 19 mei organiseren een aantal tieners van de PGA een benefietfilmmiddag/avond in de grote zaal van Elim (Landstraat 20, Aalten). 's Middags om 15.30 uur zal de film Rio vertoond worden en 's avonds om 19.00 uur de film Ferdinand. De entree is 5 euro en daarvoor krijg je ook nog twee consumptiebonnen. Extra consumptiebonnen kosten 1 euro. De gehele opbrengst gaat naar Actie Vakantietas.