Lentedrive Aaltense Bridge Club

AALTEN - In verband met de coronapandemie was het na 2019 niet mogelijk, maar afgelopen zaterdag 18 maart kon eindelijk de Aaltense Bridge Club (ABC) zijn traditionele Lentedrive weer organiseren. 48 paren hadden zich aangemeld voor deze drive die plaatsvond in de serre-zaal van evenementencentrum de Hofnar. 

Na ontvangst met een kop koffie werden de deelnemers welkom geheten door Lou Ritzen, voorzitter van ABC. Aansluitend gaf Jacqueline Voordouw, wedstrijdleider, iedereen nog wat instructies, waarna de deelnemers (36 leden van ABC en 60 spelers/bridgers uit de omgeving) aan de slag gingen. In de ochtend werden vijf rondes van vier spellen gespeeld; na de uitgebreide, heerlijke lunch werden de deelnemers op basis van de in de ochtend behaalde resultaten ingedeeld in vier lijnen en werden er wederom vijf rondes gespeeld.
Rond 17.00 kon de voorzitter de winnaars bekend maken. De prijzencommissie had gezorgd voor een aantal mooie prijzen waaruit de winnaars een keuze konden maken. In het uiteindelijke klassement eindigen maar liefst drie ABC-paren bij de eerste 10.
De dames Crooij/Hakvoort eindigden als beste clubleden op de tweede plaats met een gemiddelde score van 58,65%. De dames Zaalmink/Zaalmink eindigden als vijfde (55,96%) en de dames van Campen/Heutink werden 10e met een score van 54,96%.


www.nbbclubsites.nl/club/7501