Dubbelconcert Testify Aalten en Revelation Winterswijk

AALTEN – Liefhebbers van gospel- en worshipmuziekopgelet! Zaterdag 1 april verzorgen het christelijk koor Testify uit Aalten en gospelkoor Revelation uit Winterswijk een ‘dubbelconcert’ in de CGK kerk aan de Berkenhovestraat 9 in Aalten.

De koren zingen die avond gezamenlijk een tweetal nummers en verzorgen verder allebei een eigen ‘miniconcert'.
Het concert was in eerste instantie al gepland in 2020 maar ging toen vanwege corona niet door. Inmiddels hebben beide koren weer mogelijkheden om te repeteren en te zingen en is het hoog tijd om weer op te treden.
Testify Aalten bestaat uit 23 leden en heeft een goede stemverdeling. Voor dit concert zijn een aantal nieuwe nummers ingestudeerd die nog niet eerder door het koor ten gehore zijn gebracht.
Gospelkoor Revelation uit Winterswijk bestaat ook uit 23 leden en zingt graag (black)gospel nummers. Een aantal daarvan staan op het programma voor het dubbelconcert.
Voor beide koren is zingen niet de enige drijfveer. De nummers die gezongen worden hebben allemaal een boodschap en men wil al zingend uitdragen wat het geloof in God in het dagelijkse leven betekent.
Het concert begint om 19.30 uur en de entree bedraagt 5 euro voor iedereen van 14 jaar en ouder. Er is geen pauze, maar na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kop koffie of thee.