Delen van ervaringsverhalen over dementie

Delen van ervaringsverhalen over dementie

LICHTENVOORDE - Op woensdag 22 maart is het Alzheimer Trefpunt Aalten - Oost Gelre - Winterswijk weer geopend. Tijdens deze bijeenkomst staat het delen van ervaringsverhalen centraal. Het wordt dus een interactieve avond.

Een heel aantal mensen, die in hun omgeving te maken hebben met dementie, hebben hun ervaringen en gevoelens op papier gezet. Ook mensen die zelf dementie krijgen, schrijven steeds vaker op hoe zij dit ervaren. Herkenning, verbazing of een tip van een ander?
De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand. Het Alzheimer Trefpunt is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Men ontmoet lotgenoten en kan met elkaar in gesprek gaan.
De avond is van 20.00 tot 21.30 uur in Cultureel Centrum Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde (ingang aan zijde Hamalandhal, Van Der Meer De Walcherenstraat 3). Aanmelden is niet nodig. Meer informatie op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of via 06-13514411.