Wedstrijdfragment. Foto: PR

Aladna/De Issel weet niet meer wat winnen is

Sport

AALTEN - Korfbalvereniging Aladna/De Issel weet niet meer wat winnen is. Ook de thuiswedstrijd tegen Diderna eindigde in een nederlaag.

De tegenstander uit Dieren was heel zuiver met schoten van afstand en kwam in het begin van de wedstrijd op 0-3. Aladna/De Issel kwam terug tot 2-3 maar daarna nam Diderna weer het heft in handen en had bij rust een 3-7 voorsprong. De tweede helft gaf een zelfde beeld te zien als de eerste. Diderna scoorde vooral met schoten van afstand. Aladna/De Issel probeerde het wel maar de ploeg zat niet goed in de wedstrijd en kwam moeilijk tot scoren. Aan het eind van de wedstrijd stond er een 7-17 eindstand op het scorebord.
Doelpuntenmakers waren Michiel Toebes(4), Chantal Tekampe(2) en Raymond Venemans.
Over twee weken staat de laatste zaalwedstrijd op het programma en heeft Aladna/De Issel de kans om het zaalseizoen toch nog een beetje positief af te sluiten.