Nieuwe Alpha Cursus

AALTEN - Op donderdag 2 maart om 18.30 uur start er een nieuwe Alpha Cursus in Aalten aan de Landstraat 2 (oude café op d’n Timp). 

Alpha is een cursus waarbij de basis van het christelijke geloof op een laagdrempelige én gezellige manier aan bod komt.
De avonden zijn gevuld met drie onderdelen. Alpha begint met een lekkere maaltijd. De avond vervolgd zich met een kort, inspirerend verhaal over één van de thema’s binnen het christelijke geloof. Als laatste onderdeel worden de deelnemers verdeeld over kleinere groepen. Dit is dé plek om al je vragen, opmerkingen en twijfels te delen met mede deelnemers en begeleiding. Deze gesprekken kunnen gaan over de inhoud van het verhaal dat is beluisterd, maar ook de onderwerpen waar deelnemers zelf mee zitten.
Voor wie de avond bedoeld is? Voor iedereen, zowel jong als oud. Het is een plek waar je jezelf mag zijn, een plek waar je álles mag delen.
De eerste avond zal starten op donderdag 2 maart om 18.30 uur. De cursus zal zeven weken duren en afgesloten worden met een weekend. Aanmelden kan via de website. Zondag 12 februari vanaf 19.30  uur is er een Alpha Borrel aan de Landstraat 2 in Aalten. Hier kunnen belangstellenden vragen stellen en meer informatie krijgen over de cursus.


www.alpha-aalten.nl