R.A.T. in actie. Foto: PR
R.A.T. in actie. Foto: PR

Sneeuwpop

DINXPERLO - Na jaren van stilte is er eindelijk weer ‘Sneeuwpop’ bij Noaberz in het Kulturhus in Dinxperlo. Op 28 januari kunnen muziekliefhebbers genieten van een topavond met acht livebands waarbij de organisatie van ‘Sneeuwpop’ rekening heeft gehouden met de diverse muzieksmaken van het publiek. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan ‘Veur Dinxper, Deur Dinxper’.

Door Waltraud Wensink

Er worden sets gespeeld van 30 á 40 minuten per band, op twee verschillende podia. R.A.T. is ontstaan in Aalten. Hun muziek laat je genieten van lang vergeten door rock gedomineerde tijden.
Renegade Radio is opgericht in 2017 wegens een gezamenlijke liefde voor het spelen van ‘Rage Against The Machine' muziek.
Toska Fall: Ouderwetse 90's punkrock met moderne hardcore en metal invloeden.
Paul's Chevrolet and the rockin' Cadillacs: Wat ooit begon als een tributeband voor de tiende sterfdag van Elvis, is nu een scheurende band die zijn roots heeft in alles wat de fifties zo lekker maakte.
De band Geteisem heeft een gevarieerde set lijst met nummers van Green Day tot aan ABBA.
De Achterhoekse band SweetMilk is ontstaan rondom singer/songwriter Mike Mendels. Mike komt met de ideeën en werkt ze samen met Daniel uit tot liedjes die nooit meer uit je hoofd verdwijnen.
SoularVibe & the Galaxy Horns staat garant voor funky vibes and jazzy feelings.
The Heads on the Door: Bij veel Dinxperloërs is het gezelschap dat nu zal optreden als ‘The Heads on the Door' wel bekend, maar nu met een compleet vernieuwd repertoire van The Cure.
Kijk voor meer informatie ook op de Facebookpagina van Sneeuwpop. Aanvang van Sneeuwpop is 20.00 uur. Entree: vrije gift.