Bloemen voor het bruidspaar. Foto: PR

Bloemen voor het bruidspaar. Foto: PR

PR

60-jarig bruidspaar
Neerhof-Scheurs

AALTEN - Henk en Annie Neerhof-Schreurs vierden woensdag hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Stapelkamp heeft een bezoek gebracht aan het bruidspaar om hen te feliciteren.

Henk (84) is geboren in Zelhem en Annie (82) in Lintelo. Ze hebben in al die jaren gewoond in Vorden, Assen en Aalten. Ze hebben drie kinderen. Helaas laat de gezondheid van meneer Neerhof het niet toe om samen in Aalten te wonen. Hij is in 2022 opgenomen in Pronsweide.

Henk is meubelmaker en meubelstoffeerder geweest en daarna conciƫrge in Assen geworden. Toen hij in Aalten is komen wonen, is hij koster van de Oosterkerk geworden. Hij was altijd erg actief in vrijwilligerswerk en ook als ouderling. Annie heeft ook veel voor de kerk gedaan (kerkenbezoek). En daarnaast ook vrijwilligerswerk voor PCOB.
Ze hebben/hadden beide als hobby zingen. Henk bij het Aaltens Christelijk Mannenkoor en Annie bij het voormalige Aaltens Christelijk Gemengd koor. Tegenwoordig zingt ze voor eigen plezier in een seniorenkoor bij Stegemanhof.

Ze hebben hun huwelijksjubileum samen met familie en bekenden gevierd.