Sandra Vanreys. Foto: PR

Sandra Vanreys. Foto: PR

PR

Country meets Volksmusik met Sandra Vanreys

GROENLO - Die Slingetaler en Sandra Vanreys presenteren een avondvullende muzikale show waar Country en Volksmusik elkaar ontmoeten. Op vrijdag 3 februari om 20.15 uur in Sociaal Cultureel Centrum de Mattelier te Groenlo. Sandra Vanreys en Die Slingetaler vullen de show met ieder hun eigen repertoire, maar ook met een groot aantal gezamenlijk gespeelde nummers.

Sandra Vanreys is een allround artieste met ruim 35 jaar bühne-ervaring op binnen en buitenlandse podia. Een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling en het talent om elk publiek voor zich te winnen, maken haar tot een gewilde zangeres. Inmiddels is zij door het Nederlands countrypubliek, achtmaal uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betiteld tot 'millennium countryzangeres' van Nederland.
Die Slingetaler brengen Alpenländische volksmuziek, Duitse Schlagers, nummers met Achterhoekse teksten, country en Nederlands- en Engelstalige evergreens. Kaarten zijn te verkrijgen via www.demattelier.nl/tickets. Entreeprijs €12,50 De zaal is open vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.15 uur.