Hersen-stichting zoekt collectanten

AALTEN - De collecteweek van de Hersenstichting komt er weer aan. Van 30 januari tot en met 4 februari gaan de collectanten weer de deuren langs. Zij collecteren voor meer onderzoek naar hersenaandoeningen.

Met het geld dat de collectanten ophalen, financiert de Hersenstichting onderzoek en innovaties, wordt voorlichting gegeven en zet het belang van onze hersenen overal op de agenda. Meer dan vier miljoen Nederlanders lijden aan een hersenaandoening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dementie, Parkinson, een beroerte, een depressie of hersenletsel door een ongeluk.
Voor de collecteweek zijn nog collectanten in Aalten welkom. Meer informatie en aanmelden? Bel Hans Sloetjes via 06-23144171, mail: sloetjeshans@gmail.com of meld je aan via:


www.hersenstichting.nl/collecte


Kat vermist

AALTEN - Charly is een langharige kater, wit met een bruine snoet en pootjes, lichtbruine staart en blauwe ogen. Hij wordt vermist in de omgeving Batenweg. 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.