Op stap met boerin Mareta

AALTEN - Samen met boerin Mareta gaan de kinderen op stap bij kinderboerderij de Ahof in Aalten. Dit is een activiteit van Figulus Welzijn.

"Spelend leren en ontdekken wat de natuur ons te bieden heeft en wat je kan doen met materialen en dingen uit de natuur", aldus de organisatie.
Boerin Mareta gaat samen met de kinderen bij de dieren kijken, de natuur in en daarna samen knutselen met de gevonden natuurschatten. "Weet jij met welke dingen uit de natuur je kan knutselen? Met een beetje fantasie maak je de mooiste knutselwerkjes."
Er is per activiteit plek voor acht kinderen van 6 tot en met 9 jaar. De activiteit is gratis en is inclusief ranja en wat lekkers, vanaf 10 januari elke twee weken tussen 15.00 en 16.00 uur.

Informatie via m.tenhaaff@figulus-welzijn.nl. Opgave via:


www.vitaalbad.nl


Amivedi: kat vermist

AALTEN - Op de Kempinkweg in Aalten wordt poes Mickey vermist, zij is nog een jonge poes, helemaal cypers/grijs gestreept. Kijk op de website van deze krant voor een foto van Mickey.

Voor informatie neem contact op met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, 088-0063305 of mail naar achterhoek@amivedi.com.