Goede start zaalcompetitie Aladna/De Issel

AALTEN/ULFT - De korfballers van Aladna/De Issel zijn goed begonnen aan de zaalcompetitie. De thuiswedstrijd tegen Diderna werd met maar liefst 19-7 gewonnen. De thuisclub ging voortvarend van start en stond al na twee minuten spelen op een 3-0 voorsprong. Aladna/De Issel was gedurende de gehele wedstrijd veel beter dan de tegenstander uit Dieren en had bij rust al een riante 10-1 voorsprong. De tweede helft gaf hetzelfde speelbeeld als de eerste, Aladna/De Issel was voortdurend aan het aanvallen en scoorde veelvuldig. Diderna kwam in het stuk nauwelijks voor, alleen in de laatste 10 minuten scoorde de ploeg een aantal keren achter elkaar. Aladna/De Issel probeerde in de slotfase om doelpunt nummer twintig op het bord te krijgen, dat lukte echter niet, maar de 19-7 overwinning was dik verdiend. Doelpuntenmakers waren Raymond Venemans (5), Frank Hendriksen en Chantal Tekampe (4), Carieke Kuiperij (3), Peter van Berkel, Michiel Toebes en Tobi Venhorst.