Mobieltjes en appjes uitleg

AALTEN - Vanuit Figulus Welzijn is het project Mobielteam in de weer. Twee enthousiaste vrijwilligers staan klaar om mensen verder te helpen met vragen over apps en appjes, telefoons, tablets en smartwatches. De meeste kennis ligt bij Android en Apple. Ook kunnen de vrijwilligers alles vertellen over Zoom en/of Teams. Met deze programma’s kan men op afstand videobellen en live vergaderen op afstand.

Onder het genot van een kop koffie kunt u de vrijwilligers vragen, hoe u bijvoorbeeld een mail moet sturen of een berichtje via uw telefoon.
"U bent bij Figulus Welzijn van harte welkom", aldus Michiel Stronks. "Iedere laatste woensdag van de maand kunt u voor dit soort vragen bij ons terecht. De inloopmiddag is gratis en u wordt voorzien van gezelligheid en een kop koffie. Neem wel uw eigen laptop, telefoon en/of tablet mee."
Deze maand is het op 30 november van 13.30 tot 15.00 aan de Polstraat 9 te Aalten. Stronks: "Daarna bent u dus iedere laatste woensdag van de maand welkom op dit tijdstip aan dit adres. U kunt dus altijd vrijblijvend op deze dag en tijden binnen wandelen en vragen naar het Mobielteam."
Voor meer informatie, neem contact op met Figulus Welzijn: 0543-473993.