Café Doodgewoon

DOETINCHEM - Praten over het levenseinde kan helpen als je zelf ziek bent, als je ouder wordt, of als je een naaste hebt die ernstig ziek is. En misschien nog belangrijker dan praten is luisteren, echt luisteren en niet er overheen te praten. Want we krijgen er allemaal mee te maken.

In het Café Doodgewoon van 23 november in Doetinchem wordt gesproken over de dood. Heeft het zin, hoe doen we dat en hoe geven we elkaar de ruimte? Dominique Schön begeleidt de bijeenkomst. Zij is geestelijk verzorger bij Willem. Hart voor levensvragen. Zij vertelt over manieren om de dood bespreekbaar te maken. Daarnaast gaan de bezoekers met elkaar in gesprek en kunnen deelnemers hun ervaringen en vragen met elkaar delen.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd samen met het Oude IJssel Huis, Plantenstraat 2 in Doetinchem. Het programma duurt van 15.00 uur tot 16.30 uur. Opgeven kan via info@hetoudeijsselhuis.nl. Voor meer informatie: 06-22243393. Café Doodgewoon is een initiatief van het Netwerk Palliatieve Zorg West Achterhoek.