Achterhoekse mkb'ers. Foto: PR 8RHK ambassadeurs

Achterhoekse mkb'ers. Foto: PR 8RHK ambassadeurs

Digitalisering in het mkb: informatiebijeenkomst november

DOETINCHEM - De MKB-Deal Achterhoek is een traject waarin ondernemers in de regio met elkaar werken aan (nog) betere bedrijfsresultaten. De deelnemers ervaren hierbij steeds hoe waardevol het is om meer aan in plaats van in je bedrijf te werken. En de resultaten zijn er. Tijdens de gesprekken met deelnemers viel het op dat veel mkb’ers vragen hebben over digitalisering in hun bedrijf. Dat varieert van het overzetten van Excelsheets tot cybersecurity, koppeling van systemen en het toepassen van data. Daarom organiseert 8RHK ambassadeurs voor alle huidige, potentiële en oud- deelnemers aan de MKB-Deal Achterhoek – dus eigenlijk voor alle ondernemers in deze regio – een bijeenkomst over digitalisering, op dinsdag 15 november: ‘Digitalisering in het mkb’.

Programma
Tijdens deze avond wordt er informatie gegeven en antwoorden op ondernemersvragen over digitalisering, waar mogelijk specifiek voor de regio Achterhoek. Om 18.00 uur is er inloop (en tijd voor een digitaliseringszelfscan). Om 18.30 uur: opening en toelichting op het programma. 18.35 uur: innoveren in het digitale tijdperk, door Maarten van Gils. 18.55 uur: vijf keer ‘vijfminutenpitches’, digitale toepassingen en oplossingen. 19.20 uur: een-op-eengesprekken,  mkb-ondernemers in gesprek met digitaliseringsexperts. Het programma wordt afgesloten om 20.20 uur: tijd voor een borrel en om te netwerken. Er wordt gezorgd voor koffie, thee, frisdrank, een lichte maaltijd en een afsluitend drankje. 

Interactief en persoonlijk
Het belooft een interactieve, maar ook persoonlijke avond te worden. Na de korte pitches van de sprekers krijgen ondernemers de mogelijkheid om kort met ieder van hen van gedachten te wisselen. De organisatie regisseert deze ‘speeddatesessies’ graag zo specifiek mogelijk en vraagt daarom te zijner tijd in welk onderwerp men het meest geïnteresseerd is. Verder is er volop gelegenheid om te netwerken met andere deelnemers.
Deelname is geheel gratis én vrijblijvend. Exclusief voor mkb’ers in de Achterhoek.

Aanmelden Digitaliseringsavond
Meld je aan bij Margreet Koster en geef aan welk onderwerp je specifieke interesse heeft: m.koster@nieuwbeeld.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Helena Bühler: 06-27 08 55 41.
Locatie van de avond: De Steck, Raadhuisstraat 25, 7001 EX Doetinchem.

Aanmelden voor MKB-Deal
Achterhoekse ondernemers kunnen nog steeds deelnemen aan de MKB-Deal. De eerstvolgende groepen starten in november en in januari. Meer info en aanmelden hiervoor: 8rhk.nl/project/mkb-deal.