Cultuurcarrousel 2021 bij Oerkroeg Schiller. Foto: PR
Cultuurcarrousel 2021 bij Oerkroeg Schiller. Foto: PR

Cultuuractiviteiten voor kinderen in de Cultuurcarrousel

AALTEN - In Aalten worden elke eerste en derde woensdag van de maand voor kinderen van 6 t/m 12 jaar cultuuractiviteiten georganiseerd, in samenwerking met diverse cultuuraanbieders, zoals dans-, muziek-, creatieve en andere verenigingen. Samen met de Kinderraad/Naschoolse Activiteiten Raad (NAR), Jolien en Michiel van Figulus en de kinderburgemeester wordt hier iedere maand over gebrainstormd. De leukste ideeën zijn terug te vinden in de cultuurcarrousel.

Tijdens de eerste vergadering van de Kinderraad/NAR kwamen veel ideeën naar boven. Cd’s beschilderen en koken zijn er daar twee van. Daarom wordt op 2 november bij de Ahof een creatieve middag georganiseerd en op woensdag 16 november opent Oerkroeg Schiller de keuken om samen met de aangemelde kinderen te koken.

De cultuuractiviteiten zijn iedere eerste en derde woensdag van de maand van 15.00 tot 16.30 uur.
Aanmelden voor deze activiteiten kan via www.vitaalbad.nl. De activiteiten zijn onder het kopje 'aanbod' te vinden bij Cultuurcarrousel. Als er vragen zijn, kan een mail worden gestuurd naar Michiel Stronks: m.stronks@figulus-welzijn.nl.