Excelsior tijdens het jubileumconcert in april. Foto: Jan Oberink
Excelsior tijdens het jubileumconcert in april. Foto: Jan Oberink

Excelsior Barlo sluit jubileumjaar af met feestweekend

Cultuur Barlo

BARLO - Op 4 november vorig jaar trapte christelijke muziekvereniging Excelsior Barlo haar honderdjarig jubileum af met een concert als opening van het jubileumjaar. Tijdens dit jubileumjaar zijn er al een aantal geslaagde concerten gegeven, met als hoogtepunt het jubileumconcert waarbij ook de nieuwe uniformen gepresenteerd werden. Op vrijdag 4 november aanstaande bestaat Excelsior officieel honderd jaar en dat weekend wordt het jubileumjaar feestelijk afgesloten.

Op die vrijdag wordt er een feestelijke receptie gegeven in ’t Romienendal. Iedereen die het korps wil feliciteren, is van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur. Op zaterdag 5 november zal er een besloten feest zijn voor de muzikanten en vrijwilligers van de vereniging.

Als afsluiter zal Excelsior een dankdienst verzorgen. Deze vindt plaats op zondag 6 november in de oude Helenakerk in Aalten. De voorganger tijdens deze dienst is ds. Van der Wal, de dankdienst zal om 19.00 uur beginnen. Iedereen is van harte welkom om het jubileumjaar zo op een waardige manier af te sluiten.