Remmelt, Muus & Femke. Foto: PR

Remmelt, Muus & Femke. Foto: PR

Gitaren en stemmen vullen de Koppelkerk

Muziek

BREDEVOORT - Met drie stemmen en drie gitaren komen Remmelt, Muus & Femke naar de Koppelkerk in Bredevoort. Op zaterdag 12 november brengt dit trio met hun harmonieuze samenzang een mengeling van rock, blues, soul en Americana ten gehore.

Het trio bestaat uit Hugo Remmelt, Thijs Muus en Femke Japing. De twee heren, die al sinds de jaren negentig optreden, kregen versterking van de jonge zangeres. Ze treden regelmatig op in het hele land met tijdloze nummers van grootmeester Neil Young en andere bekende namen uit de Amerikaanse wereld van singer-songwriters.
Hun vakmanschap wordt gecombineerd met een diepe liefde voor het ambachtelijke lied. Met hun samenzang en de drie akoestische gitaren als sfeervolle basis, af en toe aangevuld met percussie en een mondharmonica, weten ze de nummers prachtig te brengen. “Vocaal klinkt het inderdaad griezelig goed tussen deze drie uiteenlopende stemmen”, schreef muziekblad Oor over hun samenzang.
Het concert van dit muzikale trio begint om 20.30 uur (zaal open om 20 uur). Kaarten kosten 15 euro (excl. servicekosten) en kunnen worden gereserveerd via de website.


www.koppelkerk.nl